معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی اعلام كرد
انعقاد 3 قرارداد 55 میلیارد تومانی بین دانش بنیان ها و صنایع بزرگ غذایی
هوا فضا: معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی از انعقاد 3 قرارداد همکاری به ارزش 55 میلیارد تومان میان شرکت های دانش بنیان و صنایع بزرگ در رویداد تبادل فناوری حوزه صنعت غذایی آگاهی داد.
به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، دکتر سیاوش ملکی فر امروز در رویداد تبادل فناوری حوزه صنعت غذایی که به میزبانی صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، صندوق نوآوری را مولود قانون پشتیبانی از شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات دانست و اظهار داشت: در سال ۱۳۸۹ که این قانون به تصویب رسید، قرار شد صندوقی به منظور تامین مالی شرکتهای دانش بنیان شکل بگیرد، پس صندوق نوآوری و شکوفایی با سرمایه اولیه ۳ هزار میلیارد تومانی شکل گرفت و پارسال نیز هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی مصوب کرد سرمایه صندوق ظرف ۵ سال آینده به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یابد.
ملکی فر اظهار داشت: امروز که تعداد شرکتهای دانش بنیان به بیشتر از ۸۵۰۰ شرکت رسیده است، سرمایه صندوق تناسبی با نیازهای مالی شرکتهای دانش بنیان ندارد و امیدواریم در آینده نزدیک منابع بیشتری جذب صندوق شود.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی همینطور ضمن اشاره به تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان در مجلس، اظهار داشت: اتفاق مهم سال قبل این بود که قانون جهش تولید دانش بنیان به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و به مدد این قانون، امروز دوره جدیدی در زیست بوم نوآوری کشور شروع شده است.
به نقل از ایشان، امسال با دستور رئیس جمهوری، هیئت عامل چهارم صندوق نوآوری و شکوفایی شروع به کار کرده و برگ جدیدی در چرخه عمر صندوق ورق خورد.
ملکی فر در ادامه ضمن اشاره به این که صندوق نوآوری همزمان با تامین مالی شرکتهای دانش بنیان به فکر توسعه بازار این شرکت ها است و برای آن برنامه ریزی نموده است، اظهار داشت: شرکتهای دانش بنیان شاید پیش از این که نیاز به دریافت تسهیلات داشته باشند، نیازمند این هستند که خدمات و محصولات خویش را در بازارهای داخل و خارج از کشور به فروش برسانند، پس برای توسعه بازار آنها ابزارهای گوناگونی را تدارک دیده ایم.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: بر این اساس امروز ما از حضور شرکتهای دانش بنیان در بیشتر از ۳۰۰ نمایشگاه داخلی به صورت بلاعوض حمایت می نماییم. در عین حال این شرکت ها با حمایت صندوق نوآوری می توانند در نمایشگاه های خارجی نیز حضور پیدا کنند.
وی برگزاری برخی رویدادها نظیر رویدادهای تبادل فناوری را از دیگر خدمات صندوق نوآوری برای توسعه بازار شرکتهای دانش بنیان عنوان نمود و اظهار داشت: هدف ما از برگزاری این رویدادها بهم رسانی طرف عرضه و تقاضا است. پس از اینکه عرضه و تقاضا به یکدیگر متصل شد، نوبت به خدمات مالی صندوق نوآوری می رسد؛ همچون این که در موضوع ضمانتنامه ها، شرکتهای دانش بنیان می توانند از راه صندوق نوآوری به بانکها معرفی شوند.
ملکی فر در ادامه با اشاره به اینکه رویداد امروز تبادل فناوری در حوزه صنعت غذایی، دومین رویداد از این جنس رویدادها است، اظهار داشت: در این رویداد ۱۳ نیاز فناورانه صنعت غذایی از جانب ۴ شرکت بزرگ این صنعت ارائه شد. ۲۵۰ شرکت دانش بنیان نیز برای حضور در رویداد ثبت نام کردند و ۶۳ شرکت فعال در صنعت غذایی هم در نمایشگاه جانبی رویداد غرفه دارند.
به نقل از صندوق نوآوری، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام نمود: تا این لحظه در این رویداد، ۳ قرارداد همکاری به ارزش ۵۵ میلیارد تومان میان شرکتهای دانش بنیان و صنایع بزرگ منعقد شده است.
منبع: هوا فضا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب