هوافضا- علوم هوا فضا

کشف سیارکی نزدیک زمین از طرف منجم آماتور ایرانی

کشف سیارکی نزدیک زمین از طرف منجم آماتور ایرانی

یکی از منجمان آماتوری ایران موفق به شناسایی و کشف سیارکی نزدیک زمین شد که با تایید ناسا این سیارک به نام وی نامگذاری شده است.


به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، کمپین "جستجوی سیارک" رویدادی بین المللی است که هرساله توسط سازمان "همکاری بین المللی تحقیقات نجومی" با همکاری ۱۷ مرکز تحقیقاتی و دانشگاه و گروه و رصدخانه برگزار و هدایت می شود و هرساله ۵۰۰ گروه داوطلب از کشورهای دنیا در این برنامه شرکت می کنند.
شرکت کنندگان در ضمن این رویداد مشاهدات مهم خود از اجرام آسمانی را گزارش خواهند کرد. هدف از برگزاری این برنامه کمک گرفتن از افراد علاقمند برای شناسایی و تعیین موقعیت سیارک ها و اجرام نزدیک به زمین از پیش کشف شده و همین طور کشف اجرام جدید است.

سیارک ها از آن جهت که ممکنست به خورشید یا به زمین نزدیک شوند، بسیار مهم هستند. بعلاوه سیارک ها جهت بررسی و محاسبات مربوط به حرکت سایر اجرام آسمانی نیز سودمند هستند.

بر این اساس امسال شمسی، گروههای ایرانی در کمپین جستجوی سیارک ها مشارکت کردند و در این میان ریحانه زهره وند موفق به کشف سیارکی شد که این سیارک در ناسا به نام وی نامگذاری شد.



ریحانه زهره وند که دانشجوی رشته پرستاری است در گفت و گو با ایسنا با اشاره به جزییات برگزاری این رویداد نجومی، اضافه کرد: فراخوان شرکت در این کمپین هر ساله از طرف ناسا منتشر می شود و من با ثبت نام در آن، در دوره های آموزش آنلاین آن شرکت کردم.
وی اشاره کرد: در این دوره های آموزشی که از طرف ISAC و ناسا برگزار شد، برای شرکت کنندگان نحوه کار با نرم افزار astrometrica و همین طور اطلاعاتی که باید در انتخاب سیارک به آن دقت شود، ارائه شد که از آن جمله می توان به اطلاعاتی مانند "مقدار مناسب سیگنال به نویز سیارک"، "قدر مطلق" و همین طور "نمودارهای آن" اشاره نمود.


این محقق حوزه نجوم با اعلان اینکه در این دوره آموزشی مجموعه عکسهایی از سیارک ها از طرف ناسا برای شرکت کنندگان ارسال می شود، اشاره کرد: من در این رویداد، سیارکی را شناسایی کردم که برمبنای تایید ناسا، این سیارک برای نخستین بار است که شناسایی و کشف شده است.
زهره وند اشاره کرد: این سیارک که در نزدیکی زمین قرار دارد، با نام ZNK2026 نامگذاری شده است.





1400/10/20
13:10:20
0.0 / 5
841
تگهای خبر: آموزش , آنلاین , ناسا , نرم افزار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
هوا فضا هوافضا