تبدیل شدن آلودگی هوا به مساله گلوگاهی كشور
به گزارش هوا فضا رئیس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری با تاکید بر این که آلودگی هوا یکی از مسائل گلوگاهی کشور است، اظهار داشت: باوجود همه تلاشهای صورت گرفته وجود آلودگی هوا نشان میدهد این تلاش ها کافی نیست؛ بدین جهت ما با برگزاری نمایشگاهی مبادرت به معرفی یافته های فناورانه دراین زمینه به مسئولان کرده ایم.
دکتر سیروس وطن خواه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای فناورانه در حوزه کاهش آلودگی هوا در گفت و گو با ایسنا، برگزاری این نمایشگاه را در امتداد روز هوای پاک دانست و اضافه کرد: مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری که ماموریت آن شناسایی نیازهای گلوگاهی نوآوری های کشور است، تصمیم گرفت که تعدادی از دستاوردهای پروژه هایی که در امتداد مبارزه با آلودگی هوا و کمک به رفع آلودگی هوا است را در قالب یک نمایشگاه کوچک به مخاطبان معرفی نماید تا یک دفعه دیگر توجهات به این مسئله جلب شود.
وی افزود: این نمایشگاه در امتداد معرفی فناوری های تولید شده از طرف شرکتها و فناوران برگزار شده است.
وطن خواه موضوع این نمایشگاه را آلودگی هوا و فناوری های مقابله با آن دانست و تصریح کرد: همچون این فناوری ها می توان به فناوری برقی سازی حمل و نقل و طراحی و تولید موتورسیکلت برقی اشاره نمود که از طرف یکی از شرکتهای دانش بنیان عرضه شده است.
رئیس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری تولید باتری بعنوان فناوری اصلی برقی سازی وسایل حمل و نقل، تولید قطعه دی پی اف برای جذب ذرات دوده برای اتوبوسها و کامیونها که بخش بزرگی از آلاینده ها در کلانشهرها را به خود مختص کرده است، از دیگر فناوری های عرضه شده در این نمایشگاه ذکر کرد و اظهار داشت: ارائه مدلی برای توسعه کسب و کارهای در رابطه با ناوگان هوشمند حمل بار برقی از دیگر دستاوردهای این نمایشگاه بشمار می رود.
وی با تاکید بر این که با تلاشهای صورت گرفته امروز تعدادی از فناوری ها به بار نشسته است، اضافه کرد: با توجه به این فناوری ها می خواهیم به مسئولان این مسئله را معرفی نماییم که در کشور توانمندی های خوبی وجود دارد که قابل عرضه هستند و باید آنها را دید و بر روی آنها تکیه کرد و مسائل و چالشهای آنها را برای ارائه به بازار مرتفع کرد تا بتوانیم از آنها بهره مند شویم.
وطن خواه با اشاره به وجود قانون مترقی هوای پاک در کشور، اشاره کرد: این قانون بطور خلاصه عبارت است از مجموعه ای از قوانین و مقررات و فناوری که وجود هر دوی آنها برای اجرای قانون هوای پاک ضروری هستند و بدون داشتن یکی دیگری اثربخش نخواهد بود.
به گفته وی، اگر ما مقررات خوبی داشته باشیم ولی فناوری های کاربردی در اختیار نداشته باشیم، مقررات بر روی زمین خواهند ماند و به عکس اگر شرکتها و موسسات فناورانه، محصولات خوبی عرضه کنند، ولی مقررات خوبی نباشد، زحمات پژوهشگران به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.
وی با تاکید بر این که بدین جهت در این نمایشگاه از کلیه دست اندرکاران در رابطه با حوزه آلودگی هوا در بخش های فناوری و مقررات دعوت کرده ایم، تصریح کرد: این نمایشگاه بهانه ای خواهد بود تا فناوران با مسئولان گفتمان مستقیمی برقرار کنند و مشکلات خودرا مطرح کنند تا جهشی در زمینه توسعه فناوری های در رابطه با کاهش آلودگی هوا صورت گیرد.
وطن خواه آلودگی هوا را یکی از مسائل گلوگاهی کشور دانست و تصریح کرد: باوجود همه تلاش ها و زحماتی که همه دست اندرکاران کشیده اند، ولی وجود پدیده آلودگی هوا نشان میدهد این زحمات کافی نیست و باید تلاش بیشتری صورت گیرد و نمایشگاه امروز نیز حرکتی در این راستا خواهد بود.
وی اشاره کرد: این مرکز با برگزاری نمایشگاه می خواهد اعلام نماید که در امتداد ماموریت و جایگاه خود، به حوزه آلودگی هوا بی تفاوت نبوده و اقداماتی انجام داده که قسمتی از این اقدامات امروز به نتیجه رسیده است.
منبع: aero-space.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب