علوم هوا فضا

تولید دستگاه تسهیل كننده گردش خون با حمایت صندوق نوآوری و شكوفایی

تولید دستگاه تسهیل كننده گردش خون با حمایت صندوق نوآوری و شكوفایی

هوا فضا: یك شركت دانش بنیان مستقر در مركز رشد زیست فناوری دانشگاه علوم پزشكی بقیة الله(عج) با حمایت صندوق نوآوری و شكوفایی 10 دستگاه كامپرشن تراپی با كاربرد تسهیل كننده گردش خون به وسیله ایجاد فشار مثبت ساخته است.


به گزارش ایسنا، علی آقاکثیری، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در مورد جزئیات فنی دستگاه تسهیل کننده گردش خون (IPC system) اظهار داشت: این دستگاه وسیله ای است که با تغییر فشار متناوب منجر به انبساط و انقباض متناوب عضلات و رگ های خونی و در نتیجه بهبود گردش خون و لنف می شود. این دستگاه شامل یک پوشش کامل پا یا بازو یا هر منطقه لنفاوی دیگری از بدن است.
آقاکثیری موارد استفاده دستگاه کامپرشن تراپی (IPC system) را در شرایط مراقبت های شدید، در مرحله اول برای درمان تورم در رگ ها و یا اختلالات لنفاوی از قبیل گرفتگی رگ ها و لنف ادم (ورم دست و پا) خود به خودی دانست و افزود: بیشترین موارد قابل استفاده از این دستگاه شامل جلوگیری از ترومبوز وریدهای عمقی(DTV) و آمبولی ریه (PE)، زخم پای دیابتی و زخم های شریانی، کاهش ادم در اندام های تحتانی، نارسایی وریدی مزمن، افزایش جریان خون، کاهش درد و تورم پس از عمل جراحی، درمان واریس و رفع درد و خستگی عضلات است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد شیوه کار این دستگاه توضیح داد و اظهار داشت: پمپ مورد استفاده در دستگاه، دارای یک سیکل زمانی بسیار طولانی (دو یا سه دقیقه و یا بیشتر)، همراه با یک تورم (بادشدگی) طولانی مدت است. دوره زمانی طولانی مدت کمک می نماید تا حرکت سیال از فضاهای درون شبکه ای (بین سلول ها) به رگ ها یا سیستم لنفاوی و گردش مجدد و یا دفع آن انجام پذیرد.
وی افزود: یک پوشش کامل پا شبیه به یک چکمه است که تا کشاله ران بالا ادامه می آید. یک پوشش کامل بازو، دست را پوشش داده و تا زیر بغل بسط یافته است. همین طور پوشش های مناسب برای نیمی از پا یا نیمی از دست وجود دارد. در این پمپ ها، اختلاف فشار (تغییرات فشار)، به شرایط بیمار، هدف از درمان و واکنش بیمار به درمان بستگی دارد.
آقاکثیری بازار داخل را تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا و به تبع آن کاهش تقاضا برای این محصول دانست و اظهار داشت: هم اکنون ۵۰۰ دستگاه تولید شده است که در حال معرفی به بازار تجهیزات پزشکی جهت استفاده مردم و بیمارستان های کشور هستیم. هیات امنای صرفه جویی ارزی نیز که تجهیزات پزشکی از داخل را تامین می کند از این دستگاه استقبال کرده است و پیش بینی می نماییم که تقاضای بازار افزایش پیدا کند.
وی در مورد ظرفیت تولید و میزان رقابت پذیری این محصول نیز اظهار داشت: هم اکنون با وجود محصول تولیدشده امکان تولید بیشتر وجود ندارد، اما اگر حمایت بیشتر شود، حتما تولید خواهیم کرد. این محصول نمونه داخلی ندارد و به سبب قیمت بالای ۵ برابری امکان تهیه نمونه خارجی آن نیز وجود ندارد، بنا بر این تنها عرضه کننده این دستگاه با این عملکرد به بازار محسوب می شویم.
وی با اشاره به تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: برای ساخت این دستگاه ۵۰۰ میلیون تومان درخواست تسهیلات نمونه سازی را ثبت کردیم که ۱۰۰ میلیون آن برای تولید ۱۰ دستگاه مصوب شد.
آقاکثیری در مورد دیگر محصولات دانش بنیان این شرکت اظهار داشت: پرفروش ترین محصول شرکت، ژل ازولیو متشکل از روغن زیتون فوق خالص، موم زنبور عسل، گاز ازن و اسانس بابونه است که با بهبود اکسیژن رسانی به بافت های لطمه دیده، منجر به بازسازی سلول ها می شود. همین طور در زخم های مزمن و جراحات پوستی موثر است و به طور کلی موارد مصرف آن برای زخم بیماران دیابتی، انواع سوختگی، زخم بستر، زرد زخم، تب خال، انواع زخم های عفونی، جراحات، التهابات و ناراحتی های پوستی، اگزما و پسوریازیس، رفع جای زخم، جوش صورت، هموروئید، عفونت پای ورزشکاران و عفونت های قارچی ناخن است.
برمبنای اعلام صندوق نوآوری، وی افزود: همین طور محصول دیگر شرکت، اکسترنال فیکساتور فضایی اصلاح ناهنجاری های استخوانی تحت عنوان فیانا است. این دستگاه یک فیکساتور خارجی برای اصلاح ناهنجاری های استخوان، افزایش طول و یا همراستا کردن استخوان برمبنای تکنیک جراحی الیزاروف است. این فیکساتور خارجی از توانایی طبیعی بدن انسان برای ساخت بافت استخوانی جدید بهره می برد و به جراح توانایی جابجایی دقیق استخوان بمنظور قرارگیری در امتداد صحیح آناتومیکی را می دهد. فیکساتور فیانا دور اندام قرار گرفته و به کمک پین و یا شانزهایی که از میان پوست و استخوان عبور می کنند به دو سمت حلقه ها محکم می شوند.



1399/06/10
21:27:13
5.0 / 5
1838
تگهای خبر: دانش بنیان , سیستم , فضایی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
هوا فضا هوافضا