هوافضا- علوم هوایی
پس از تولید گوشت آزمایشگاهی؛

تولید جگر چرب غاز آزمایشگاهی هم میسر شد

تولید جگر چرب غاز آزمایشگاهی هم میسر شد

هوا فضا: پس از تولید گوشت حیوانات و غذاهای دریایی در آزمایشگاه ها با بهره گیری از سلول های بنیادی بدن حیوانات مختلف، تولید غذای لوكس جگر چرب غاز نیز در این شرایط ممكن شده است.



به گزارش هوا فضا به نقل از دیجیتال ترندز، جگر چرب اردک یک غذای گران قیمت است که فرانسه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان آن است.
برای تولید این غذا حیواناتی مانند مرغابی و غاز با سن ۹ تا ۲۵ هفته به مدت ۱۴ تا ۲۱ روز مجبور به خوردن مقدار زیادی غذا می شوند و به بیماری کبد چرب مبتلا می شوند. برای مجبور کردن این حیوانات به پرخوری لوله ای از دهان به درون معده آنها وارد می شود و وزن نهایی مرغابی ها و غازها از ۸۰ گرم به ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ گرم افزایش می یابد.
سپس این حیوانات را درون قفس های بسیار کوچک قرار می دهند و آنها را مجبور می کنند که در یک حالت ثابت و بدون حرکت بایستند تا انرژی مصرف نکنند و چاق تر شوند. نتیجه نهایی این پروسه مرگ این پرندگان است.
تولید جگر چرب به صورت آزمایشگاهی می تواند روند غذا دادن الزامی به پرندگان که سبب رنج کشیدن و بیماری آنها می شود را متوقف نماید.
شرکت فناوری نوپای ژاپنی IntegriCulture با بهره گیری از سلول های بنیادی کبد غاز جلوی مرگ حیوانات مذکور برای تولید غذای جگر چرب را خواهد گرفت. این شرکت مدعی شده جگر چرب تولیدشده به این شیوه چربی کمتری دارد و برای سلامتی هم کمتر مضر است.
شرکت مورد اشاره تاکنون ۷.۴ میلیون دلار سرمایه برای اجرای این طرح جمع آوری کرده و امیدوار است تا سال ۲۰۲۱ آنرا عملیاتی کند.


منبع:

1399/03/11
23:00:33
5.0 / 5
2716
تگهای خبر: دیجیتال , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
هوا فضا هوافضا