هوافضا- علوم هوا فضا

توسعه شبكه اجتماعی مدافعان سلامت با بهره گیری از تسهیلات كرونایی صندوق نوآوری

توسعه شبكه اجتماعی مدافعان سلامت با بهره گیری از تسهیلات كرونایی صندوق نوآوری

هوا فضا: یكی از شركت های دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شكوفایی موفق به توسعه یك شبكه اجتماعی ویژه متخصصان علوم پزشكی شد كه در آن متخصصان این حوزه ضمن دریافت تازه ترین آموزش ها و تجربه های جهانی در امتداد مقابله با ویروس كرونا، با یكدیگر تعامل برقرار كرده و قادر به بیان تجربه های خود در زمینه مواجهه با این ویروس در چارچوب هایی همچون ویدئو، پادكست و متن هستند.


سید علیرضا متولیان، رئیس هیات مدیره یكی از شركت های دانش بنیان مستقر در مركز رشد دانشگاه علوم پزشكی تهران در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به راه اندازی و توسعه شبكه اجتماعی ویژه متخصصان حوزه علوم پزشكی، اظهار داشت: این شبكه اجتماعی با عنوان "تریتا اَپ"( Tritapp) برای متخصصانی از حوزه‎ های مختلف علوم پزشكی چون پرستاری، دندانپزشكی و رشته های دیگر پزشكی تشكیل به راه افتاده است.
وی با اعلان اینكه افراد متقاضی برای ورود به این شبكه اجتماعی لازم است مدركی دال بر تخصص خود ارائه كنند، افزود: هدف اصلی از راه اندازی و توسعه این شبكه اجتماعی ارائه آموزش، بحث های پرسش و پاسخ میان علوم پزشكی متخصصان و تعاملات آنها است.
متولیان با تاكید بر اینكه این شبكه اجتماعی همه نیازهای جامعه پزشكی از كلاس ها و آموزش تا تعاملات میان آنها را پوشش می دهد، اظهار نمود: این شبكه علاوه بر متخصصان ایرانی، متخصصان كشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا را هم دربرمی گیرد و باتوجه به شیوع بیماری ناشی از كرونا ویروس در افغانستان، كاربرانی از این كشور در این سامانه بمنظور تبادل نظر عضویت دارند ضمن اینكه بخاطر برگزاری برخی سمینارها كاربرانی از عراق و برخی كشورها نیز در این سامانه حاضر هستند.
وی با اعلان اینكه بعضی از پزشكان ایرانی مقیم سایر كشورها همچون آمریكا، فرانسه و نروژ به عضویت این شبكه اجتماعی درآمده اند؛ تصریح كرد: هم اكنون بیش از 4 هزار متخصص در این شبكه عضویت دارند. متولیان در ادامه با اشاره به طرح های دیگر این شركت در حوزه علوم پزشكی اظهار داشت: بعد از شیوع ویروس كرونا در ایران ما برای ایجاد تعاملات بیشتر در متخصصان حوزه پزشكی نیاز به فضایی داشتیم كه این متخصصان به راحتی با یكدیگر در آنجا صحبت كنند و Tritapp این فضا را برای جامعه متخصصان پزشكی فراهم نموده است.
متولیان با اعلان اینكه در این راستا ما چند طرح ارائه كرده‎ایم، تصریح كرد: یكی از طرح های این بود كه چون بیماری كرونا یك بیماری جدید است و شیوه های مدیریت استانداردی برای درمان آن وجود ندارد فضایی را به وجود آوردیم كه در آن متخصصان علوم پزشكی، تجربه های خود در مواجهه با كرونا را در چارچوب ویدئوها و پادكست های یك دقیقه ای و یا حتی متن مطرح كنند. محتواهای ارسال شده توسط كمیته تخصصی بررسی و بعد از تایید منتشر می شود. این طرح الان فعال شده و جنبه عملیاتی پیدا كرده است.
مجری طرح توسعه "شبكه اجتماعی مدافعان سلامت" افزود: طرح دیگری كه فعال كردیم بحث ارتباط با متخصصان علوم پزشكی كشور چین در شهر ووهان بود چونكه امروز پزشكان ما با سئوالات و مسائلی مواجه می شوند كه شاید پیش تر، متخصصان چینی با آن مواجه گردید و پاسخی برای آن یافته اند. به همین خاطر كانالی را برای تعاملات میان پزشكان ایران با چین ایجاد كردیم.
وی با اشاره به دیگر طرح شركت دانش بنیان زیر مجموعه خود اظهار داشت: طرح دیگر ما این است كه تازه ترین مقالات و دستورالعمل های مقابله با ویروس كرونا خصوصاً با تمركز بر چین كه در حال تولید محتوا در جهان است را خیلی سریع و ظرف حداكثر 3 روز داخل شبكه Tritapp ترجمه و دسته بندی نماییم.
متولیان این شبكه را پایگاه دانش تخصصی درباره كرونا ویروس دانست و اضافه كرد: طرح دیگر ما در چارچوب این شبكه اجتماعی، مربوط به حوزه آموزش است. الان آموزش‎های تخصصی بسیاری در حال عرضه در ایران، چین و سایر نقاط جهان است كه ما این آموزش ها را دریافت و سپس در چارچوب زیرنویس های انگلیسی و فارسی درTritapp برای آموزش كادر درمان به اشتراك می گذاریم. ضمن اینكه ما هم اكنون خدمات كلاس های دیجیتال در حوزه علوم پزشكی را به دانشگاه ها و اساتید ارائه می دهیم.
وی با اعلان اینكه ما از صندوق نوآوری و شكوفایی بابت توسعه شبكه Tritapp تسهیلات دریافت كردیم، اظهار نمود: این تسهیلات به مبلغ 400 میلیون تومان بود كه صرف توسعه كار، توسعه نیروی انسانی و تولید محتواهای مرتبط شد.




منبع:

1399/01/24
22:54:00
5.0 / 5
3418
تگهای خبر: خدمات , دانش بنیان , دیجیتال , شبكه اجتماعی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
هوا فضا هوافضا