بی خطرسازی پسماند عفونی بیمارستانی با دستگاه محققان کشور
به گزارش هوا فضا محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان دستگاه اتوکلاوی برای بی خطر کردن پسماندهای عفونی بیمارستانی عرضه نموده اند که به قول آنها، با این دستگاه کلیه موارد عفونت زا از پسماندهای بیمارستانی حذف خواهد شد.
فاطمه محمدبیگی از محققان این شرکت دانش بنیان در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه این شرکت فعال در حوزه تجهیزات پزشکی، از سال ۷۷ فعالیت خویش را شروع کرده است، اظهار داشت: این شرکت از واردات تجهیزات پزشکی شروع به کار کرد و هم اکنون بعضی از تجهیزات پزشکی از جانب این شرکت ساخته شده و به بیمارستان ها عرضه شده است.
وی دستگاه اکسیژن ساز و بی خطر ساز پسماندهای بیمارستانی را همچون محصولات تولیدی این شرکت نام برد و اظهار نمود: دستگاه بی خطر آفرین پسماندهای بیمارستانی تولیدی این شرکت، پسماندهای بیمارستانی عفونی را بی خطر می کند؛ بگونه ای که اگر زباله بیمارستانی حاوی مواد عفونت زا باشد، آنرا بی خطر می کند و پس از خرد کردن، در داخل کیسه های مجزا وارد کرده و به اپراتور تحویل می دهد.
محمدبیگی با تکیه بر این که در این روش، اپراتور هیچ تماسی با زباله نخواهد داشت، تصریح کرد: این دستگاه یک اتوکلاو است که پسماندها را بی خطر می کند و نمونه این دستگاه به کشورهایی چون اسپانیا صادر شده، ضمن آنکه چند بیمارستان هم از خدمات این دستگاه بهره مند شده اند.
این محقق، دستگاه اکسیژن ساز را از دیگر دستگاههای ساخته شده در این شرکت ذکر کرد و در اینباره توضیح داد: این دستگاه در ظرفیت های ۳۰۰ لیتری و ۶۰۰ لیتری ساخته شده و در زمان شیوع ویروس کرونا، این دستگاه برای تأمین اکسیژن مورد نیاز بیمارستان ها بخصوص بیمارستان مسیح دانشوری، بسیار مؤثر بوده است.
وی با اشاره به اینکه این دستگاه در نوع کلینیکی هم ساخته شده است، اظهار داشت: در این نوع، دستگاه در ظرفیت های ۱۰ تا ۲۰ لیتری ساخته شد که به صورت همزمان می تواند اکسیژن مورد نیاز دو بیمار را تأمین کند.
به قول این فعال حوزه فناوری، این دستگاه همینطور در صنعت هم قابل استفاده می باشد، بخصوص در صنعت پرورش ماهی که احتیاج به تأمین اکسیژن برای آبزیان دارند، قابل کاربرد است.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب