هوافضا- علوم هوا فضا
دبیركل كمیسیون ملی یونسكو:

سهم ایران در عرضه جوایز علمی قابل توجه نیست

سهم ایران در عرضه جوایز علمی قابل توجه نیست

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو با بیان اینکه «متاسفانه سهم ما در ارائه جوایز علمی قابل توجه نیست»، اظهار داشت: ما جایزه ˮاخلاق علمˮ را که به نام ˮبوعلی سیناˮ است، هر دو سال یک دفعه در شهر پاریس اهدا می نماییم. البته نگهداری این جایزه هم اکنون دشوار است و این جایزه به خطر افتاده بود؛ اما با کوشش های صورت گرفته معوقات این جایزه درحال پرداخت است و ما می توانیم از این برند نهایت استفاده را ببریم.



به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، دکتر حجت الله ایوبی امروز در جلسه انعقاد تفاهمنامه همکاری معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، کمیسیون ملی یونسکو و دانشگاه تهران اظهار داشت: شعار دیپلماسی علمی که در معاونت امور بین الملل وزارت علوم مطرح شده، به نظر شعار درستی است و دغدغه اهدای این جایزه در حوزه فناوری و نوآوری نشان گر اهمیت این وظیفه در وزارت علوم است. حرف کم تر گفته ما قدرت و توان علم ما در منطقه و جهان است.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو اظهار نمود: توجه دانشگاه تهران به فرهنگ و میراث منطقه قابل ستایش است. این منطقه در حوزه میراث فرهنگی از ما توقع بسیار دارد و ما هم به زعم خود دِینی به کشورهای منطقه داریم.

ایوبی ضمن اشاره به سهم کرسی های یونسکو ایران در جهان، اظهار داشت: خوشبختانه سهم ما در عرصه های مختلف در یونسکو قابل توجه بوده است. خوشبختانه ما امروز حدود ۲۰ کرسی از ۷۵۰ کرسی علمی در جهان را به خودمان اختصاص دادیم و این رقم خوبی است. همه این ها نشان داده است جایگاه ایران جایگاه بلندی است و می طلبد که ما اقدامات بیشتری برای حفظ این جایگاه بلند داشته باشیم.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو با بیان اینکه «متاسفانه سهم ما در عرضه جوایز علمی قابل توجه نیست»، اظهار داشت: ما جایزه اخلاق علم را که به نام "بوعلی سینا" است، هر دو سال یک مرتبه در شهر پاریس اهدا می نماییم. البته نگهداری این جایزه هم اکنون دشوار می باشد و این جایزه به خطر افتاده بود، اما با تلاشهای صورت گرفته معوقات این جایزه درحال پرداخت است و ما می توانیم از این برند نهایت استفاده را ببریم.

ایوبی اظهار داشت: مهم ترین جایزه ما در ایران جایزه نشان عالی «تماشای خورشید» است که تابحال به پنج نفر از فرهیختگان کشور اهدا شده است. اما خصوصیت این جایزه جدید بودن آن است که به شرکت ها و دانشگاه ها و گروهای مختلف اهدا می شود. این جایزه در سال اول در سطح ملی برگزار می شود، اما ما می خواهیم بعد از این، آنرا در سطح منطقه ای برگزار نماییم. تا کنون کشورهای منطقه در عرصه میراث فرهنگی از فعالیتهای ما استقبال کردند. ما مطمئن هستیم که در عرصه علم از ما استقبال بیشتری صورت بگیرد.

در آخر این نشست، تفاهمنامه میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کمیسیون ملی یونسکو- ایران و دانشگاه تهران منعقد شد.




1401/03/08
22:57:38
0.0 / 5
696
تگهای خبر: فناوری , وزارت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
هوا فضا هوافضا