هوافضا- علوم هوا فضا

رویدادی فناورانه در حوزه سرمایه ­گذاری بین المللی

رویدادی فناورانه در حوزه سرمایه ­گذاری بین المللی

به گزارش هوا فضا یکی از شتابدهنده ها با همکاری مرکز تحول دیجیتال تهران رویداد بوت کمپ سرمایه گذاری بین المللی را با هدف جذب سرمایه از سرمایه گذاران بین المللی برای استارت آپ های ایرانی برگزار می نماید.


به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، بوت کمپ تخصصی سرمایه گذاری (Launch Pad) با شعار (out to scaleup start) "آن­ سوی مرزها؛ فرصتی برای رشد و شکوفایی"، در سه مرحله و با حضور مدرسان، منتورها و سرمایه گذاران ایرانی و بین المللی برگزار می گردد و تلاش دارد تا ضمن آشنایی استارت آپ ­های شرکت­ کننده با آخرین استانداردهای بین المللی در زمینه سرمایه ­گذاری، فرصت جذب سرمایه از سرمایه گذاران بین المللی را برای استارت آپ های ایرانی تسهیل کند.
این رویداد از جانب یکی از شتاب دهنده ها و با حمایت کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران، کمیسیون کسب و کارهای دانش بنیان اتاق بازرگانی ایران، کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران و مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران با هدف آشنایی با ظرفیت ­های متقابل اکوسیستم استارت آپی ایران و آفریقا، در فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار می شود.
حوزه های هوشمندسازی صنعتی (Smart Manufacturing)، تجارت الکترونیک (E-Commerce)، لجستیک (Logistics/tracking)، فناوری های مالی (FinTech) و فناوری های کشاورزی (AgriTech) و همینطور فناوری های در رابطه با انقلاب صنعتی چهارم همچون بلاکچین (Blockchain)، هوش مصنوعی (AI)، اینترنت اشیا (IoT)، حقیقت افزوده (AR)، حقیقت مجازی (VR)، هوشمندسازی صنعتی و چاپ سه بعدی (Value added manufacturing & 3D printing) بعنوان ظرفیت های مشترک اکوسیستم استارت آپی ایران و آفریقا در این بوت کمپ پوشش داده خواهند شد.
مخاطبین اصلی این بوت کمپ تخصصی سرمایه گذاری، آن دسته از فعالان استارت آپی هستند که محصول خویش را به صورت MVP عرضه کرده و درحال توسعه بازار و جذب سرمایه هستند؛ همینطور با عنایت به محتواهایی که در این وبینارها عرضه می شود، دیگر فعالان استارت آپی هم می توانند از آموزش های آن بهره ببرند.
وبینار اول این بوت کمپ با مبحث "بررسی ظرفیت ­ها و ضرورت حضور استارت آپ ها در بازارهای جهانی" و عرضه داستان­ های موفقیت از دو اکوسیستم ایران و کنیا به صورت مجانی و در ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۱ برگزار می شود.
در وبینار دوم که در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ برگزار می شود، مدرسان بین المللی به نحوه جذب سرمایه خارجی، ضرورت تهیه مستندات استاندارد برای عرضه به سرمایه گذار و همینطور نحوه حضور و فروش در بازارهای جهانی می پردازند.
مرحله سوم، بوت کمپ تخصصی پیچ دک (Pitch Deck) است که در ایام ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار می شود. در این مرحله، استارت آپ های منتخب شرکت ­کننده در این رویداد، زیر نظر منتورهای بین المللی، به تهیه و تدوین پیچ دک پرداخته و خویش را برای عرضه در مقابل سرمایه گذاران بین المللی آماده می کنند.
در روز نهایی هم این استارت آپ ها، کسب و کار خویش را به سرمایه گذاران معرفی کرده و تلاش می کنند سرمایه موردنیاز خود برای توسعه و حضور در بازارهای بین المللی را جذب کنند.
به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، سحر بنکدارپور، رئیس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال تهران، در ارتباط با هدف این همکاری اظهار داشت: کمک به حوزه صادرات، جذب سرمایه گذار و توانمندسازی کسب وکارهای سنتی، استارت آپ ها و شرکتهای دانش بنیان همواره از اهداف اصلی فعالیتهای این مرکز بوده است. ازاین رو، در جهت تحقق این امر مبادرت به همکاری در برگزاری این رویداد کردیم.
مشکات اسدی، مدیر گروه کسب و کارهای نوین هم درباره هدف از برگزاری این رویداد، اظهار داشت: بوت کمپ حاضر و به صورت کلی بوت کمپ هایی از این جنس، فرصتی هستند به جهت اینکه استارت آپ هایی که ما شناسایی کردیم و فکر می نماییم به درد بازارهای بین المللی می خورند در فضای استاندارد بین المللی قرار بگیرند.
علیرضا بهزادی، هم بنیانگذار این شتابدهنده هم در ارتباط با پتانسیل های اکوسیستمی کشورهای افریقایی اظهار داشت: جمعیت فراوان کنیا و نوع نگاه و فرهنگ کارآفرینی که در کنیا وجود دارد و نمونه ای از فرهنگ بخش بزرگی از افریقا به حساب می آید، سبب شده نگاه مثبتی در این کشور به فرهنگ استارت آپی وجود داشته باشد. جهان هم نگاه مثبتی نسبت به آن منطقه دارد و سرمایه گذاری های خوبی هم در حال انجام می باشد.



1400/12/18
14:22:56
0.0 / 5
588
تگهای خبر: آموزش , الكترونیك , اینترنت , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
هوا فضا هوافضا