هوافضا- علوم هوا فضا

دعوت از فناورها برای توسعه روش ترمیم لوله های زیرزمینی بدون حفاری

دعوت از فناورها برای توسعه روش ترمیم لوله های زیرزمینی بدون حفاری

به گزارش هوا فضا فراخوان حل نیاز تحقیقاتی در زمینه «توسعه فرمولاسیون کامپوزیت ترمیم کننده خط لوله زیرزمینی به روش CIPP» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک شرکت دانش بنیان منتشر گردید.


به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور تقویت توان توسعه فناوری شرکتهای دانش بنیان با رویکرد نوآوری باز و همکاری فناورانه، خدمت جدیدی را طراحی نموده است که از این طریق نیازهای تحقیقاتی و فناورانه شرکتهای دانش بنیان و بعد از آن گروه های پژوهشی و فناور توانمند برای اجرای طرح های تحقیقاتی و توسعه فناوری های مورد نیاز این شرکت ها را شناسایی می کند.

در صورت توافق پروپوزال دهنده منتخب (مجری تحقیق) و شرکت دانش بنیان (متقاضی تحقیق) قرارداد سه جانبه ای بین «صندوق نوآوری و شکوفایی»، «متقاضی» و «مجری» منعقد خواهد شد که صندوق نوآوری در چارچوب این قرارداد تا ۷۰ درصد از هزینه اجرای تحقیقات را به شکل بلاعوض به متقاضی پرداخت خواهد نمود. این مبلغ به صورت مرحله ای و متناسب با پیشرفت اجرای طرح در اختیار مجری قرار می گیرد.
گروه های پژوهشی و فناور توانمند برای عرضه چاره مذکور در این فراخوان باید تا هفتم خرداد ماه سالجاری پروپوزال خویش را از راه سایت صندوق نوآوری و شکوفایی ثبت کنند.

روش CIPP یک روش نوین ترمیم خط لوله زیرزمینی بدون احتیاج به حفاری است که از راه ایجاد یک لایه کامپوزیتی در درون لوله های صدمه دیده و با استفاده از اشعه UV انجام می گیرد.

هدف اصلی این پروژه، دستیابی به نوع و نسبت رزین و الیاف و همینطور معماری الیاف مختلفی است که با تابش اشعه UV به کامپوزیت تبدیل گشته و لوله های زیرزمینی را بدون احتیاج به حفاری ترمیم می کند.

انتظار می رود در فاز اول این پروژه تحقیقاتی، تیم مجری به نوع و نسبت ترکیبات اولیه مورد نیاز برای فرمولاسیون رزین و الیافی برسد که با اشعه UV قابل فرآوری در محل ترمیم لوله باشد.

در فاز دوم این پروژه، تیم مجری به روش پیش آغشته کردن الیاف و معماری الیاف بر روی یک غلاف قابل حمل و قابل انعطاف دست می یابد.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، علاقه مندان می توانند تا هفتم خرداد ماه جاری پروپوزال خویش را در چارچوب فایل WORD از راه سامانه غزال به آدرس ghazal.inif.ir/grant ارسال نمایند.




منبع:

1400/03/03
20:48:29
0.0 / 5
874
تگهای خبر: دانش بنیان , طراحی , فناوری , ناسا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
هوا فضا هوافضا