هوافضا- علوم هوا فضا

ساخت دستگاهی برای حفاظت از شارژرهای صنعتی

ساخت دستگاهی برای حفاظت از شارژرهای صنعتی

به گزارش هوا فضا محققان یكی از شركت‎های دانش بنیان به منظور حفاظت از شارژرها و باتری های نصب شده در اتاق های باتری مورد استفاده در مراكز مخابراتی، نیروگاهی و مراكز كنترل راه آهن و مترو مبادرت به تولید دستگاه یونیت نظارت و كنترل مركزی سیستم شارژر كردند.


به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، احسان الله حائری، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان طراحی و ساخت محصولات SMPS را از زمینه های تحقیقاتی این شرکت نام برد و اضافه کرد: هدف این شرکت انجام فعالیتهایی در زمینه طراحی، ساخت و تولید منابع تغذیه سوئیچینگ برای مصارف در تجهیزات نیروی مخابراتی و سایر صنایع مصرف کننده این محصولات است و صنایع مخابرات، شرکت برق، شرکت نفت، بانک ها، صنایع باتری سازی، صنایع نظامی و تمام صنایعی که باتری و تجهیزات مخابراتی از مهم ترین مصرف کنندگان محصولات تولید ما به حساب می آید.
وی با اشاره به اینکه ما فعالیت خویش را در زمینه پشتیبانی و تعمیرات منابع تغذیه مربوط به شرکت های داخلی و خارجی همچون شرکت منابع تغذیه الکترونیک PSP و سایر شرکت های تولیدکننده آغاز کردیم، خاطرنشان کرد: ما در مجموعه در زمینه طراحی و ساخت محصولات SMPS در ایران با پشتوانه دانش فنی سوئیچینگ، سال ۹۲، دو محصول کنترلی و تغذیه را به تولید رساندیم.
حائری مهمترین دستاورد این شرکت را تولید یونیت نظارت و کنترل مرکزی سیستم شارژر دانست و اظهار داشت: ما این محصول را بر مبنای نیاز بازار داخلی با استفاده از دانش و فناوری های روز دنیا و با مرتفع ساختن ضعف های نمونه های خارجی طراحی و تولید کرده ایم که می تواند کنترل یک سایت و یک مجموعه را برای کنترل و مانتورینگ به عهده بگیرد.
وی تصریح کرد: طراحی و تولید این محصول از سال ۹۴ شروع شد که با استقبال خوبی از سوی صنایع مصرف کننده مواجه شد؛ چون که این محصول نسبت به نمونه های خارجی مزایای بسیاری را برای مصرف کننده به ارمغان می آورد.
بر مبنای اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، حائری با اشاره به مزیت های رقابتی این محصول اظهار داشت: مهمترین محصول ما ایرانی بودن آن است. در واقع بحث نرم افزار و کنترل نرم افزاری در این یونیت ها و امنیت اهمیت بالایی دارد؛ چون که نرم افزارها روی یونیت های خارجی توسط خودشان طراحی شده و با استفاده از شبکه می توانند اطلاعات ما را در اختیار داشته باشند، اما دسترسی خارجی و احتمال هک و کارهای خرابکارانه توسط منابع بیرونی در سیستم های ما صفر است.




1399/06/02
17:51:42
5.0 / 5
2135
تگهای خبر: الكترونیك , باتری , دانش بنیان , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
هوا فضا هوافضا