انتخابات انجمن های علمی دانشجویی مجازی
به گزارش هوا فضا رئیس اداره انجمن های علمی اداره كل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از برگزاری انتخابات «انجمن های علمی دانشجویی» به صورت مجازی امسال اطلاع داد و اظهار داشت: این انتخابات در دانشگاه ها و دانشكده های علوم پزشكی كشور معمولاً اردیبهشت ماه هر سال برگزار می شود، اما سال جاری با عنایت به انتشار كرونا و ممنوعیت برگزاری جلسات حضوری، برگزاری این انتخابات به شهریورماه سالجاری موكول شده و مقرر است بعد از فراهم شدن زیرساخت های لازم انتخابات به صورت ˮمجازیˮ برگزار گردد.
به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، محمد پور قاسم رئیس اداره انجمن های علمی اداره کل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ضمن بیان این مطلب، در مورد مدل اجرای انتخابات انجمن های علمی امسال توضیح داد: طبق شیوه نامه فعالیت انجمن علمی دانشجویی و ابلاغیه هایی که به معاونت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ گردیده است، «انجمن های علمی دانشجویی» باید در بازه زمانی اردیبهشت ماه هر سال انتخابات خودشان را برگزار کنند اما با عنایت به وضع موجود کشور و عدم امکان برگزاری انتخابات به صورت حضوری، پیشنهادات مختلفی را در این خصوص داشتیم و نهایتاً جمع بندی شد که اگر قرار باشد که انتخابات انجمن های علمی به صورت مجازی برگزار گردد باید تحت شرایطی باشد که اولا «هویت» افراد تأیید شود و همینطور «قابلیت نظارت» از جانب دانشگاه امکان پذیر شود تا در روند برگزاری انتخابات مشکلی پیش نیاید.
وی افزود: بدین منظور با فراهم آوردن زیر ساخت ها و امکانات لازم، سامانه ای در معاونت فرهنگی دانشجویی طراحی و راه اندازی شده تا انتخابات به صورت متمرکز و به صورت مجازی برگزار گردد. بر این اساس فرم های اولیه طراحی و در چند دانشگاه به صورت پایلوت در حال برگزاری است و پیشبینی می شود تا پس از برطرف شدن مشکلات احتمالی در تیر ماه سامانه مذکور در اختیار کلیه دانشگاه ها قرار گرفته و انتخابات سالانه انجمن های علمی دانشجویی به صورت مجازی برگزار گردد.
ایشان در ادامه در مورد دیگر برنامه های اداره انجمن های علمی دانشجویی امسال اظهار داشت: مقرر است جشنواره فرهنگی ویژه انجمن های علمی دانشجویی ( مانند جشنواره حرکت) برگزار گردد که درحال تدوین و اصلاح آئین نامه و شیوه نامه مربوطه آن هستیم و پس از تدوین پیش نویس و نظرخواهی از کارشناسان دانشگاهی و دیگر صاحب نظران به احتمال زیاد در سال آینده برگزار می گردد.
رئیس اداره انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اعطای مجوز فعالیت به «نشریه دانشجویی فاس» که در خواست آن توسط نخستین انجمن علمی دانشجویی کشوری فناوری اطلاعات سلامت مطرح شده بود را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان نمود و اظهار داشت: مجوز انتشار «نشریه دانشجویی فاس» به انجمن علمی دانشجویی کشوری فناوری اطلاعات سلامت اعطا شد و درتلاش هستیم که به درخواست مجوز فعالیت نشریات علمی دانشجویی هم در سطح دانشگاه ها و هم در ستاد بر طبق ضوابط و بعد از طی مراحل قانونی با صرف کمترین زمان ممکن رسیدگی شود.
پورقاسم برگزاری «جشنواره ایده های برتر» را از دیگر برنامه های اداره انجمن های علمی دانشجویی امسال عنوان نمود و اظهار داشت: «جشنواره ایده های برتر» برای نخستین بار در کشور پارسال برگزار شد، این جشنواره امسال تفاوت هایی با سال قبل دارد به صورتی که سال جاری علاوه بر «انجمن های علمی دانشجویی»، «کانون های فرهنگی» هم امکان شرکت در این جشنواره را پیدا کردند.
وی هدف برگزاری «جشنواره ایده های برتر» را ایجاد زمینه تبادل اطلاعات و تعامل سازنده بین نهادهای دانشجویی دانست و خاطرنشان کرد: هر کدام از انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی فعالیتهای خاص و متفاوتی دارند که بقیه نهادهای دانشجویی از آن بی خبر هستند، در این جشنواره می خواهیم فرصتی را برای شرکت کنندگان فراهم آوریم تا بهترین ایده ها و فعالیتهای جدید خویش را با بقیه دانشجویان به اشتراک گذاشته و از هم ایده بگیرند. فراخوان ارسال آثار اردیبهشت ماه اعلام گردید و به انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی تا آخر اردیبهشت ماه سالجاری فرصت داده شد تا آثار خویش را به دبیرخانه این جشنواره ارسال نمایند و در مجموع ۱۵۰ اثر را دریافت کرده ایم. امیدواریم بتوانیم در دهه کرامت برندگان نهایی این جشنواره را اعلام نماییم.
رئیس اداره انجمن های علمی دانشجویی اداره کل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در انتها ضمن بیان عدم برگزاری جلسات حضوری با دانشجویان و دبیران کشوری و دانشگاهی انجمن های علمی دانشجویی به علت محدودیت های اعمال شده بعد از شیوع کرونا، اظهار داشت: اولین نشست مجازی را با حضور مدیر کل محترم فرهنگی و دبیران کشوری انجمن های علمی دانشجویی در اواخر اردیبهشت ماه سال جاری برگزار گردید و در نظر است جلسات مجازی در طول سال به صورت مستمر جهت هم فکری و تبادل اطلاعات، طرح نظرات و پیشنهادات دانشجویان برگزار گردد.
به گزارش مفدا، «انجمن های علمی دانشجویی» یکی از نهادهای دانشجویی است که به منظور تقویت بنیه علمی دانشجویان و فراهم آوردن بستر فعالیت علمی گروهی دانشجویان در سال ۱۳۹۴ و مستند به یکی از مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور تشکیل شد.
الان بیشتر از ۸۲۰ انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور وجود دارد و بیشتر از ۱۰هزار دانشجو در این انجمن ها مشغول فعالیتهای علمی هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب