علوم هوا فضا
با انعقاد دو قرارداد سرمایه گذاری محقق می شود

ایمپلنت های جذبی و داروهای حاجب به تولید انبوه می رسند

ایمپلنت های جذبی و داروهای حاجب به تولید انبوه می رسند

در حاشیه رویداد دوشنبه های استارت آپی از ۵ طرح عرضه شده در حوزه سلامت و دارو، دو قرارداد سرمایه گذاری منعقد شد.


به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، امروز رویدادهای دوشنبه های استارت آپی از جانب صندوق نوآوری و شکوفایی در محل این صندوق به صورت آنلاین برگزار شد و طی آن ۵ طرح برای جذب سرمایه گذار عرضه شد و از این تعداد، دو طرح موفق به جذب سرمایه گذار شدند و با انعقاد تفاهمنامه هایی وارد فاز تولید انبوه شدند.
جزئیات این ۵ طرح به این شرح است:
تولید داروهای زودبازشونده برای کودکان
حمید متصدزاده از محققان این طرح ضمن اشاره به چالش های مصرف قرص برای کودکان، اظهار داشت: بر مبنای آمارها سالانه تعدادی کودک بر اثر خفگی ناشی از مصرف قرص فوت می کنند، ازاین رو ما قرص هایی برای کودکان تولید کردیم.
وی افزود: در این مطالعات ما به فرمولاسیون ساخت قرص های زودباز شونده دهانی دست یافتیم.
متصدی زاده تصریح کرد: ما این روش را بر روی سه داروی بوپورنوفین، اندانسترون و دسموپرسین اجرا کردیم و نمونه اولیه این داروها را با فرم زودباز شونده در دهان به تولید رساندیم.
بندآورنده خون با کاربرد عموم
شیرین احمدی از محققان این طرح درباره محصول ساخته شده، اظهار داشت: در تصادفات شاهدیم که افرادی گرفتار صدمه می شوند و در بعضی موارد بند آوردن خون با دشواری مواجه است؛ ازاین رو ما برای رفع این مشکل مبادرت به تولید پانسمان های پیشرفته کردیم.
وی افزود: این نوع پانسمان ها در دو دسته غیر فعال و فعال است و محصول ما ترکیبی از این دو نوع است و قابلیت ترمیم زخم در مدت ۳ دقیقه را دارد.
احمدی تصریح کرد: علاوه بر ثبت این محصول، موافقت اصولی از جانب سازمان غذا و دارو برای این محصول صادر گردیده است.
تولید پانسمان پیشرفته برای درمان زخم های دیابتی
دکتر علیرضا شیدری از محققان این طرح اظهار نمود: بیماران دیابتی بعد از مدتی زخم های دیابتی را تجربه می کنند که در بعضی موارد عفونت و زخم پای دیابتی به قطع عضو منجر می شود، علاوه بر آن هزینه های درمان این زخم ها با درمان بیماری سرطان برابری می کند، ولی تابحال راهکار قطعی عرضه نشده است.
وی افزود: برای رفع این چالش ما پانسمان پیشرفته هیدروژن تشکیل شونده در محل با استفاده از HYAFF و میکروگرفت را عرضه دادیم که می تواند در درمان زخم پای دیابتی کمک کننده باشد.
ایمپلنت جذبی
دکتر حاجی حسین علی از محققان این طرح اظهار نمود: بر اثر تومورها، تصادفات رانندگی، نقص های مادرزادی برخی ها از ناحیه فک گرفتار صدمه می شوند که برای درمان آنها از گرفت های استخوانی از خود شخص و یا از جسد و حیوانات و یا از ایمپلنت های فلزی استفاده می شود.
وی با اشاره به اینکه این روش های درمانی افراد گرفتار ضایعه از ناحیه فک و صورت را به زندگی طبیعی باز نمی گرداند، افزود: ما برای رفع این مشکل نسبت به تولید ایمپلنت های شخصی سازی شده با استفاده از بیو پرینترها اقدام کردیم.
به قول این محقق، در این روش علاوه بر کاهش زمان درمان، در مدت ۶ تا ۹ ماه، ایمپلنت شخصی سازی شده جزو استخوان فرد خواهد شد.
تولید داروهای حاجب
دکتر دهقان از محققان طرح اظهار داشت: بیماران زمانی که به داروخانه ها برای دریافت داروهای تصویربرداری رجوع می کنند، با نبود این نوع داروها مواجهند.
وی مشکل اصلی عدم دسترسی به این داروها را اختصاصی بودن مواد اولیه آنها دانست و اضافه کرد: ما مبادرت به تولید ماده مؤثره API از حد واسط های شیمیایی کردیم و درحال حال حاضر موفق به تولید ماده مؤثره داروی حاجب DOTASCAN شدیم.
به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا در حاشیه این رویداد دو قرارداد سرمایه گذاری برای تولید این داروی حاجب و ایمپلنت های جذبی منعقد شد.




منبع:

1401/04/21
10:03:40
0.0 / 5
861
تگهای خبر: آنلاین , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
هوا فضا هوافضا