هوافضا- علوم هوا فضا

استقرار ۷ شرکت در پارک صنعت نفت

استقرار ۷ شرکت در پارک صنعت نفت

رئیس پارک فناوری صنعت نفت با اشاره به ابزارهای حمایتی این پارک برای جذب و پشتیبانی از شرکت ها و واحدهای فناور صنعت نفت، اظهار داشت: این پارک فرایند جذب و پذیرش شرکت‎ها را برون سپاری کرده است.


به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا مهندس ختلان در مراسم امضای موافقت نامه تاسیس مراکز نوآوری و رشد مشترک میان پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت با دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری، با اشاره به اینکه این پارک جزو منظومه تحقیقاتی وزارت علوم است که از هسته های فناور بخش خصوصی حمایت می کند، اضافه کرد: پارک فناوری صنعت نفت دومین پارک تقاضا محور کشور با گستره فعالیت در سرتاسر ایران است؛ چون که ادعا داریم هر شرکت فناوری که ادعای تولید فناوری در صنعت نفت را داشته باشد، موظف به پشتیبانی از آن هستیم.
وی افزود: بر این اساس ما ابزارهای حمایتی مختلفی برای توسعه فناوری شرکتهای دانش بنیان داریم که یکی از آنها "مرکز رشد نوآوری و رشد مشترک" است. از آنجاییکه وظیفه اصلی ما پشتیبانی از شرکت ها در مراحل پیش رشد و رشد نیست، بلکه شامل مراحل بلوغ شرکت ها است؛ ازاین رو مراحل پیش رشد و رشد را از راه مراکز رشد دیگر دنبال می نماییم، به این معنا که شبکه ای از مراکز رشد فعال در حوزه صنعت نفت ایجاد نماییم و واحدهای خارج شده از مراحل رشد و پیش رشد آنها در این پارک پذیرش خواهند شد.
ختلان ابزار دیگر حمایت این پارک را "پذیرش همبسته و غیر مستقر" دانست و در اینباره توضیح داد: ما نوعی از پذیرش را در آئین نامه پارک تعریف کردیم که بر مبنای آن صرفاً شرکتهای این حوزه به استقرار در پارک برای دریافت حمایت ها نیاز ندارند، بلکه اگر ادعا این باشد که یک فناوری، خدمت و یا محصول جدید در صنعت نفت کشور عرضه نموده است، می تواند در موقعیت خودش باشد و ما آنها را پذیرش می نماییم.
رئیس پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت، "پارک همکار" را از دیگر ابزارهای حمایتی این پارک دانست و اظهار نمود: در این ابزار پارک همکار مرتبط و پارک همکار نیمه مرتبط تعریف شده است. در پارک همکار از تمامی واحدهای فناور فعال در صنعت نفت در صورتیکه با ما توافق نامه به امضا برسانند، حمایت می نماییم. علاوه بر آن پارک های فناوری عمومی که شرکتهای فعال در حوزه صنعت نفت دارند هم بر مبنای موافقت نامه ای که با آنها به امضا می رسانیم، در چارچوب پارک نیمه همکار از آنها حمایت خواهیم کرد.
وی ضمن اشاره به امضای ۸ موافقت نامه میان پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت و بعضی از دانشگاه ها و پارک ها در این جلسه، خاطرنشان کرد: در این مراسم ۳ موافقت نامه برای ایجاد مرکز رشد مشترک میان ما و "موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران"، "دانشگاه صنعتی سهند" و "پارک فناوری سمنان" به امضا رسیده است.
ختلان، امضای موافقت نامه جهت راه اندازی دو مرکز نوآوری مشترک با "پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران" و "دانشگاه شهید چمران اهواز" را از دیگر برنامه های این رویداد نام برد و اظهار داشت: علاوه بر آن با "پارک علم و فناوری یزد" و "پارک فناوری خراسان شمالی" دو موافقت نامه برای ایجاد پارک همکار نیمه همکار به امضا می رسد.
وی افزود: همینطور با پارک علم و فناوری خراسان موافقت نامه برای ایجاد پارک فناوری نیمه مرتبط به امضا رسید.

رئیس پارک علم و فناوری صنعت نفت، پذیرش از شرکت ها و واحدهای فناور را از مأموریت های اصلی هر پارک فناوری دانست و افزود: ما نخستین پارکی هستیم که پذیرش این واحدها را برون سپاری کردیم.
ختلان با اشاره به اینکه میزان تقاضا از جانب شرکت ها برای استقرار در این پارک بالا است، خاطرنشان کرد: تابحال ۱۳۰ تقاضا به ما ارسال شده است که از این تعداد ۹ شرکت تایید اولیه شدند و از این تعداد پس از بررسی ها و ارزیابی ها ۷ شرکت برای استقرار در این پارک مورد تایید قرار گرفته اند.
او همینطور از اجرای نظام رتبه بندی برای واحدهای مستقر در این پارک اطلاع داد و اظهار داشت: تابحال ۳ شرکت حائز رتبه دوم کارکردی و ۴ شرکت موفق به کسب رتبه سوم کارکردی شدند که امروز در این مراسم عرضه شدند.



1400/05/19
00:16:05
0.0 / 5
1008
تگهای خبر: دانش بنیان , فناوری , وزارت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
هوا فضا هوافضا