جشنواره ای برای ارائه دستاوردهای دانشگاه تهران در زمینه فناوری دیجیتال
به گزارش هوا فضا رییس مرکز فناوری های دیجیتال دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره «دانشگاه تهران دیجیتال» ( UT NEXT 1400) در ابتدای شهریورماه سال جاری اظهار داشت: در این جشنواره آخرین دستاوردهای دانشگاه تهران در زمینه فناوری دیجیتال ارائه می شود.
به گزارش هوا فضا به نقل از ایسنا، دکتر سید امید فاطمی، دبیر این جشنواره اظهار نمود: باتوجه به دانش و تجربیات استادان، دانشجویان و کارشناسان دانشگاه تهران در زمینه فناوری اطلاعات و یادگیری الکترونیکی، نخستین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال ( UT NEXT 1400) با مشارکت کلیه فرهیختگان دانشگاه و با همکاری اداره کل روابط عمومی، معاونت های پژوهش و فناوری، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی و پارک علم و فناوری در استقبال از سال تحصیلی جدید، دوم تا یازدهم شهریورماه سال جاری برگزار می شود.
وی اشاره کرد: این جشنواره تلاش می کند با همکاری همه اعضای خانواده دانشگاه تهران و دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، اندیشمندان و پژوهشگران کشور محیطی را برای عرضه یافته ها، تجربه ها، دستاوردها و پیشنهادها در حوزه حوزه های در رابطه با فناوری های دیجیتالی (فناوری اطلاعات و یادگیری الکترونیکی) فراهم آورد.
دکتر فاطمی، ایجاد بستری برای عرضه آخرین دستاوردها و کوشش های دانشگاه تهران در زمینه فناوری های دیجیتالی، پدیدآوردن محیطی برای تعامل میان استادان، دانشجویان و کارشناسان، ترویج و توسعه گفتمان دیجیتال بین مخاطبان دانشگاه و حرکت در جهت تربیت استاد دیجیتالی، دانشجوی دیجیتالی و کارشناس دیجیتالی، ارائه نقشه راه دانشگاه تهران دیجیتال، بحث و هم اندیشی و ایجاد بستری برای عرضه یافته های حوزه یادگیری الکترونیکی را همچون اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.
رییس مرکز فناوری های دیجیتال دانشگاه تهران اضافه کرد: همین طور ارزیابی نظام یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تهران، آینده نگاری در زمینه یاددهی و یادگیری دانشگاه، تشویق و ترویج تولید محتوای الکترونیکی با تمرکز بر ارتقای کیفیت زیباشناختی محتوا، شناسایی و تقدیر از فعالان حوزه دیجیتال و هدایت و پشتیبانی از ایده ها و ایجاد تسهیلات لازم برای ادامه فعالیت و شناسایی و جذب کارآفرینان بالقوه در زمینه دیجیتال را می توان از دیگر اهداف این جشنواره دانست.
دبیر جشنواره اشاره کرد: «برای تحقق اهداف، جشنواره در سه محور جشنواره یادگیری الکترونیکی (نهم تا یازدهم شهریور)، همایش یادگیری الکترونیکی: تجربه های زیسته، ارزیابی و آینده نگاری (دوم تا هفتم شهریور) و جشنواره فناوری های دیجیتال (ششم تا یازدهم شهریور) برگزار می گردد.
وی با اعلان اینکه در محورهای همایش اهتمام بر این شده است که همه متخصصان بتوانند تجربه، یافته و نتایج پژوهش خودرا ارائه کنند، اظهار داشت: به همین دلیل همایش در دو بخش برگزار می شود؛ بخش اول با عنوان «تبادل تجربیات یاددهی و یادگیری الکترونیکی» که در این بخش کافی است کاربران خلاصه گسترده مقاله را که حاوی تجربه زیسته خود خصوصاً در دوران آموزش غیر حضوری است، ارایه کنند. در بخش دوم با عنوان «علم و هنر یاددهی – یادگیری (پداگوژی) و آموزش عالی آینده» دریافت مقاله های متخصصان در حوزه آینده آموزش عالی مورد نظر است و پژوهشگران تا هشتم مرداد ماه فرصت دارند خلاصه گسترده مقاله (۱۵۰۰ کلمه) خودرا ارسال نمایند.
دکتر فاطمی در ادامه اشاره کرد: «در محور جشنواره یادگیری الکترونیکی نیز آثار الکترونیکی برتر به لحاظ هنر، تکنیک و شیوه، معرفی دوره های برتر دانشگاه و معرفی دانشجویان و کارشناسان فعال در یادگیری الکترونیکی برنامه ریزی شده است. همین طور برگزاری نمایشگاه تخصصی و معرفی شرکت های دانش بنیان، ارائه سخنرانی های کلیدی و مصاحبه های تخصصی، برگزاری میزگردهای تخصصی، معرفی خدمات فناوری های دیجیتالی دانشگاه تهران، معرفی نقشه راه دانشگاه تهران دیجیتال و دریافت ایده و راهکارهای فناوری دیجیتال (reverse pitch) از برنامه های محور جشنواره فناوری های دیجیتال خواهد بود.
رییس مرکز فناوری های دیجیتال دانشگاه تهران اشاره کرد: امید داریم که همه اعضای خانواده دانشگاه تهران با بیش از چهل هزار کاربر فعال در حوزه های یادگیری الکترونیکی و فناوری اطلاعات و پژوهشگران ملی و بین المللی اثر، مقاله، نوشته و تجربه خودرا به این جشنواره ارائه نمایند.
به نقل از دانشگاه تهران، علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برگزاری این جشنواره می توانند به وب گاه https: //digital.ut.ac.ir و https: //next1400.ut.ac.ir مراجعه کنند.
منبع: هوا فضا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب